Archive for the ‘Dezvoltare’ Category

AIESEC – Leaders of tomorrow

Sunday, April 5th, 2009

Ieri ar fi trebuit sa se tina conferinta Leaders of Tomorrow organizata de AIESEC pentru cei care se pregatesc sa iasa din organizatie si sa isi inceapa viata profesionala.

 S-a amanat pentru aproximativ 1 luna. Asta inseamna ca voi avea mai mult timp sa imi pregatesc prezentarea pe care ar trebui sa o tin despre “Etica in afaceri”. Din pacate in RO exista foarte multe exemple de genul “Asa, nu!”.

Va rog sa ma ajutati cu exemple pe care le stiti de genul “Asa, da!” pentru o prezentare cat mai relevanta pentru acesti viitori leaderi.

TED.com

Tuesday, March 24th, 2009

I tryed to find a single word to define how this site/event/movement is. Hmmm … it took me 3 words to tell something about WHAT it is. If I am forced to use only one single word for the HOW, I will say – AMAZING.

If I am allowed to use more words: jaw-dropping, inspiring, courageous, fascinating, persuasive. And these words are also some of the categories of clips you will find on the site.

 So, “TED.com – Ideas worth spreading” is a collection of “Inspired talks by the world’s leading thinkers and doers”.

 I watch at least one per day! Enjoy it!

India vs India

Tuesday, March 10th, 2009

Post-ul asta are legatura cu ultimile doua:

– este un exemplu de initiative care pot genera o miscare puternica si pot impinge societatea catre schimbare

– ne-a fost aratat de Profu’ Boti

Va rog sa acordati 7 minute filmului de mai jos si daca va impresioneaza cumva (in orice mod) sa imi scrieti cu ce parere v-a lasat. Si poate facem si seria 2 – RO vs RO.

Initiative

Tuesday, March 3rd, 2009

Toti ne simtim coplesiti in ultima perioada de prezentarile cu dimensiuni apocaliptice ale jurnalistilor care isi umplu foarte usor spatiile de emisie si paginile ziarelor cu noul subiect cu valente de best-seller al vremurilor noastre – CRIZA.Vazand asta, simt o nevoie foarte mare de a ma implica mai mult in societate si de a gasi solutii de a contracara efectele nocive ale panicii induse de mass-media. Din fericire, cativa oameni de valoare din business, cu un spirit antreprenorial mai dezvoltat decat al meu, au trecut de faza de dorinta si au inceput sa gandeasca proiecte. Din discutiile purtate in ultima perioada am aflat de 3 proiecte initiate de niste oameni tare dragi mie. Si sunt convins ca vor aduce un mare plus de valoare.Primul este deja live si va invit sa va implicati – www.jurnaldecriza.ro . Eu am devenit deja parte.  Este o initiativa a lui Adrian Florea de la Trend Consult (www.trendconsult.ro)Despre celelalte va tin la curent imediat ce am detalii. Daca sunteti interesati sa participati la astfel de proiecte lasati-mi datele de contact si va pun in tema inainte de lansare.De asemenea, daca aveti cunostinta despre alte astfel de proiecte in derulare let me know si sunt dispus sa acord o bucata importanta din timpul meu pentru a ajuta.Sa aveti criza usoara!