Archive for the ‘Inveti si castigi’ Category

AIESEC – Leaders of tomorrow

Sunday, April 5th, 2009

Ieri ar fi trebuit sa se tina conferinta Leaders of Tomorrow organizata de AIESEC pentru cei care se pregatesc sa iasa din organizatie si sa isi inceapa viata profesionala.

 S-a amanat pentru aproximativ 1 luna. Asta inseamna ca voi avea mai mult timp sa imi pregatesc prezentarea pe care ar trebui sa o tin despre “Etica in afaceri”. Din pacate in RO exista foarte multe exemple de genul “Asa, nu!”.

Va rog sa ma ajutati cu exemple pe care le stiti de genul “Asa, da!” pentru o prezentare cat mai relevanta pentru acesti viitori leaderi.

TED.com

Tuesday, March 24th, 2009

I tryed to find a single word to define how this site/event/movement is. Hmmm … it took me 3 words to tell something about WHAT it is. If I am forced to use only one single word for the HOW, I will say – AMAZING.

If I am allowed to use more words: jaw-dropping, inspiring, courageous, fascinating, persuasive. And these words are also some of the categories of clips you will find on the site.

 So, “TED.com – Ideas worth spreading” is a collection of “Inspired talks by the world’s leading thinkers and doers”.

 I watch at least one per day! Enjoy it!

” Profu’ “

Friday, March 6th, 2009

O data cu 2009 a venit si reintoarcerea la scoala. Asta pentru a urma cursurile specializarii de Marketing de la MBA-ul Romano-Canadian, specializare pe care am primit-o din partea programului deoarece am avut cel mai bun proiect final la absolvirea de anul trecut. Pe scurt despre intoarcerea la scoala – e foarte fain ca de 2 ori pe saptamana sa te gandesti la altceva decat “prestezi” in mod normal.

Tocmai ce ne apropiem de finalul cursului de International Marketing, tinut de Lorand Balint de la Leo. Foarte fain cursul si foarte fain ” Profu’ “. Va recomand blogul lui – www.botiblog.ro .

Enjoy it!

Nu ca voi ca sa ma laud…

Thursday, August 28th, 2008

… ii zicea Mircea lui Baiazid. Dar eu chair vreau sa ma laud! 😀 Am terminat MBA-ul. Asta in sine este o mare realizare pentru mine. Avand in vedere insa ca l-am terminat cu Summa cum Laudae si cu cel mai bun proiect chiar im vine sa ma laud. Deoarece am avut cel mai bun proiect la anul ma pot intoarce la scoala pentru a obtine in mod gratuit cea de-a doua specializare. Asa ca se pare ca s-a terminat doar pentru moment.

Si de fapt sper sa fie doar inceputul unei experiente profesionale mult mai bogate.

Dezvoltare in trafic

Saturday, April 12th, 2008

Eu petrec foarte mult timp in masina. Asta pentru ca lucrez in vazari si coordonez activitatea dintr-o regiune a tarii. Chiar daca nu fac la fel de multi kilometrii, din cauza traficului, petrec foarte mult timp la volan si cand vizitez locatiile din Bucuresti sau ma duc la birou. Mult timp am considerat acest timp petrecut in masina ca fiind cel mai neproductiv timp al meu.

Pentru a schimba acest lucru, intai am inceput sa imi planific telefoanele pe care trebuie sa le dau in perioada alocata condusului.

Dar cel mai important lucru pe care l-am descoperit de curand sunt audio-books-urile. Si brusc timpul din trafic mi se pare foarte productiv. Abia astept sa conduc ca sa mai invat ceva.

De saptamana aceasta, cei de la Business Manazin vor include in fiecare numar al revistei un CD cu carti audio. Vor incepe cu “Sase palarii ganditoare” ale lui de Bono.

Poate fi un bun prilej sa experimentati dezvoltarea personala cat timp stati la semafoare.