Archive for August, 2008

Nu ca voi ca sa ma laud…

Thursday, August 28th, 2008

… ii zicea Mircea lui Baiazid. Dar eu chair vreau sa ma laud! 😀 Am terminat MBA-ul. Asta in sine este o mare realizare pentru mine. Avand in vedere insa ca l-am terminat cu Summa cum Laudae si cu cel mai bun proiect chiar im vine sa ma laud. Deoarece am avut cel mai bun proiect la anul ma pot intoarce la scoala pentru a obtine in mod gratuit cea de-a doua specializare. Asa ca se pare ca s-a terminat doar pentru moment.

Si de fapt sper sa fie doar inceputul unei experiente profesionale mult mai bogate.

Consistenta

Wednesday, August 27th, 2008

Pentru ca in general lucrurile mai putin placute se intampla unui prieten de-al unui prieten de-al meu… acest prieten al prietenului meu (pe care nu il cunosc personal si nu stiu unde lucreaza si cine ii este seful :) ) povestea zilele trecute despre perioada foarte frustranta prin care trece. Si toate astea se datoreaza unor actiuni ale sefului in care singura constanta este lipsa de consistenta. Deja suna frustrant. Si am reusit sa identificam 3 tipuri de lipsa de consistenta:

– lipsa de consistenta intre declaratii si actiuni – foarte interesant sa gasesti asa ceva la un sef.

– lipsa de consistenta intre declaratiile sefului tau si declaratiile sefului sefului tau

– lipsa de consistenta intre declaratiile celor 2 de mai sus si strategia companiei.

Intr-adevar frustrant sa le vezi chiar pe toate o data. Asa cand se intampla in timp poate trec neobservate. Dar acesta este caracteristica perioadelor cu probleme. Scot ce e mai bun / rau in oameni.