Archive for October, 2008

In sfarsit… concediu!

Thursday, October 9th, 2008

Dupa multa munca, scoala si proiecte personale a sosit in final si concediu. De fapt tocmai s-a terminat.  :(

Am fost prin Romanica. Cand povesteam oamenilor unde voi merge in concediu am primit multe reactii de genul “Da’ s-au terminat tarile din lumea asta?”. Din cate stiu eu, nu, dar si asta e tare frumoasa. Si pentru ca am avut niste experiente tare placute as vrea sa le impartasesc cu voi.

1. Covasna – multa liniste, aer curat si un loc minunat unde sa iti poti aduna cioburile de creier pe care le-ai strans intr-o batista in timpul anului si le poti indesa inapoi in caputz. Super hotel cu o baza de wellness si tratament foarte buna – www.clermonthotel.ro

2. Dupa ce ne-am convins ca Dl. Creieras s-a linistit am mers la golf la Pianul de Jos. Cateva poze aici . Cazarea de asemenea excelenta in Alba, iar orasul cochet si cu oameni amabili. www.pensiunea-marylou.ro

Golful a fost o incantare. Nu ma asteptam ca terenul sa arate atat de bine iar peisajele din jur sunt foarte odihnitoare. Consider ca una dintre placerile oferite de golf este cea vizuala iar la Pianu asta se gaseste din plin.

In concluzie, se pot face si in Romania concedii placute, cam cu aceeasi buget ca in strainatate, dar in criza asta financiara macar raman banii in economie :) .