Archive for April, 2009

Networking event

Tuesday, April 7th, 2009

Azi. 8.30. Crowne Plaza.

Stateam somnoros si destul de timorat la coada de inscriere a participantilor la primul eveniment de networking la care particip. Ma intrebam sincer ce idee a mai fost si asta (a celor de l-au organizat – KINGSTONE GROUP) si mai ales cum de m-am lasat convins sa particip.  

Acum, la finalul zilei, sunt foarte fericit ca am facut-o!  

 Sunt surprins de cat de util si eficient a fost evenimentul de azi.  

As puncta 2 beneficii majore ale evenimentului:  

– fiind definit ca un eveniment de networking, oamenii sunt foarte deschisi sa interactioneze cu ceilalti. De fapt au asta ca si obiectiv  si lucrurile sunt mult mai eficiente decat la alte evenimente sociale la care participam

– in general avem ocazia de a participa la evenimente care au cumva legatura fie cu domeniul in care activam, fie cu aria in care ne desfasuram activitatea. Astazi am cunoscut o multime de oameni interesanti, din domenii si arii foarte diferite de ale mele si ma bucura acest lucru.  

Am reusit sa cunosc oameni, sa invat lucruri utile, sa vand, sa cumpar, sa  gasesc niste posibile colaborari pentru niste proiecte mai deosebite.  

SUPER EVENIMENT!  

Pentru mai multe detalii despre ce s-a intamplat azi si ce va mai urma – http://romanianmanagers.wordpress.com .

 

AIESEC – Leaders of tomorrow

Sunday, April 5th, 2009

Ieri ar fi trebuit sa se tina conferinta Leaders of Tomorrow organizata de AIESEC pentru cei care se pregatesc sa iasa din organizatie si sa isi inceapa viata profesionala.

 S-a amanat pentru aproximativ 1 luna. Asta inseamna ca voi avea mai mult timp sa imi pregatesc prezentarea pe care ar trebui sa o tin despre “Etica in afaceri”. Din pacate in RO exista foarte multe exemple de genul “Asa, nu!”.

Va rog sa ma ajutati cu exemple pe care le stiti de genul “Asa, da!” pentru o prezentare cat mai relevanta pentru acesti viitori leaderi.