Archive for May, 2009

15-17 mai

Saturday, May 30th, 2009

Am fost intr-o iesire cu baietii la un meeting aviatic. In comuna Vadeni din Braila (este de fapt la jumatatea distantei intre Galati si Braila) s-a deschis un nou aerodrom – www.aerial.ro .  Meetingul a fost impresionant – 36 de aeronave, motodeltaplate, motoparapante. Concurs de Paintball din motodeltaplane, salturi cu parasuta si multe altele. Am zburat pentru prima data cu un avion ultra-usor. Senzatie senzationala! :) Ii multumesc lui Gica, pilotul care nu a avut mila nici de mine si nici de avion si a incercat sa imi arate maximul din ce poate minunea aia de avion.

M-am jucat cu kite-ul. Ma asteptam sa fie mult mai usor. In momentul asta nu vad cum ma voi descurca si cu zmeul si cu placa pentru kite-boarding dar mai studiez.

In rest, va recomand in Galati:

– AllTime – restaurantul unde se mananca niste papanasi asortati geniali (adica sunt 4 gogosele cu toppinguri diferite)

– CaJou – restaurantul cu o terasa foarte frumoasa unde ne reveneam dupa serile grele cu un mic dejun copios care cuprindea o omleta cu ciuperci geniala

Cer senin!

Schimbare…

Saturday, May 30th, 2009

Mai nou, datorita crizei, toata lumea vorbeste de schimbare. Am facut si eu cateva schimbari in acest blog, care au inceput cu schimbarea tag-line-ul “blogul unui non-blogger” cu “blogger de week-end”.

 Asta pentru ca am realizat ca nu am timp/chef sa scriu decat in week-end si ca nu voi putea sa transform acest blog in unul profesional (deh, politics…). Asa ca va ramane unul foarte personal si pentru ca in ultima perioada am niste week-end-uri foarte interesante care poate merita povestite, voi scrie despre ele.

Sper sa va placa noul format. 

In Brasov…

Sunday, May 10th, 2009

… in centru, duminca la ora 15.00, gasesti sa cumperi orice. Mai putin carti :( Frustrant pentru cineva care se plictiseste prin oras.

 Noroc cu internetul ca poate suplini partial lipsa unei carti.

 Have fun!