Archive for August, 2009

15 – 16 august

Thursday, August 20th, 2009

WOW! Asta a fost THE WEEK-END!

Se ia Vama Veche, se adauga o vreme buna, mai multe variante de mare (linistita si transparenta intr-o zi si cu valuri mari in alta), o partenera “atat de super”,  o gasca faina, multe feluri de mancare pe baza de peste proaspat si fructe de mare, cateva sticle de vin alb-rece-sec, mai multe bucati de muzica buna si iese reteta perfecta pentru un week-end.

8 – 9 august

Tuesday, August 18th, 2009

Si cum atunci cand zici ca nu se poate mai rau (a se citi “bine”) lucrurile ti se dau peste cap. Adica am trait cu impresia toata saptamana ca in week-end-ul trecut am dormit foarte putin. Si… surpriza… week-end-ul asta a inceput cuminte, cu o iesirea la restaurant (The Harbour). Pe la 11, cum masa fusese buna, vinul excelent (Feteasca Neagra de la Prahova Valey) si compania cu chef de vorba ne-am hotarat sa ne retragem spre casa unui amic unde sa degustam cel mai bun whisky din lume conform Whisky Bible. Si pentru ca nu ne-am putut opri din “degustat” pana nu s-a terminat toata sticla, s-a facut 5 am.

 Pe la 9 am inceput pregatirile de plecat spre Constanta. Adica am reunit gasca de seara, am trezit cu greu toti membrii (de fapt, aproape toti. Ruxi? Te simti vizata?) si am inceput incetisor – cafea, apoi o iesire la micul dejun si pe la 14.00 o luam cu greu la vale spre mare. Unde ne-am infiintat, intr-o formatie mult extinsa, pe o terasa foarte faina din Constanta sa o sarbatorim pe Moni. La multi ani, Moni! Si dai si lupta…

 Iar duminica, imediat cum ne-am trezit, ne-am apucat sanatos de sarbatorirea faptului ca Thomas ramane fara mot. Si cum whisky-ul era bun si vinul de Segarcea e foarte alunecator pe gat… am tot sarbatorit.

 Off… ce week-end lung, greu, dar plin de satisfactii :) . Hasta la victoria final!

1 – 2 august

Tuesday, August 18th, 2009

Vineri am crezut ca nu mai ajung in Bucuresti. Drumurile dinspre Baia/Satu Mare mi se par din ce in ce mai lungi. La pranz insa m-am oprit si am lucrat un pic din Piata Sfatului (BV) si a fost atat de bine… Si pentru ca e atat de frumos si ma simt atat de bine acolo reusesc sa fiu si foarte productiv. Pe seara am iesit prin Herastrau si … Yuppy! … am primit cadou ultimul album Placebo. Va imaginati ca timp de cateva zile in masina mea nu s-a auzit altceva, nu?!

Sambata a fost o zi chiar interesanta. Am fost pe setarea “micul Jamie Oliver” toata ziua. Am inceput cu micul dejun si am terminat cu un gratar pe seara de m-am batut singur pe umar la final. Adica nici eu nu ma asteptam sa imi iasa 😛 Si dixtractia s-a prelungit pana tarziu cu bere, povesti, zmotocit de copii (Irina, noua mea cucerire, fiind in jurul varstei de un an este predispusa la asemenea activitati) si o vizionare de film – Arizona Dream. Cum eram in teste in noua gasca, m-am dus destul de linistit la culcare, multumit cumva de ce facusem in examen. DanaDana? Detalii despre cum m-am descurcat? 😛 

Pentru ca sambata s-a terminat  asa de tarziu, duminica a ramas foarte scurta :) . Un pic de sala, o terasa, o scurta plimbare prin parc si uite asa w/e e gata.