Archive for September, 2009

29 – 30 August

Thursday, September 10th, 2009

Pentru ca si retetele excelente pot suferi imbunatatiri, week-end-ul asta a fost un upgrade al week-end-ului 15 – 16 August. In plus au fost o Vama ceva mai libera (dar nu pustie), o gasca mult mai mare si cu mare chef de distractie, mancat pe la toate terasele bune de prin Vama si… suspans… prima scufundare in Vama! Relieful marii in Vama mi s-a parut mult mai interesant decat in Eforie si am avut ocazia sa admir niste meduze uriase si foarte frumoase.

Referitor la gasca, au fost minunati cei 2 parinti “fugiti” de copil care s-au distrat la maxim si au fost de o energie debordanta. Ceea ce le-a si adus o serie de porecle noi (Mickey Mouse si Bugs Bunny 😛 ). Sper insa ca isi vor aduce aminte de acest week-end si cand Thomas va face 14 ani si va fugii el de parinti in Vama sa se distreze :) .

22 – 23 August

Tuesday, September 8th, 2009

Sambata dimineata (6 am) am plecat buimaci dar hotarati spre mare. Nici macar Victor, instructorul de scuba, nu parea foarte convins ca vom termina cursul sambata. :) Si totusi, daca ai ambitie si esti perseverent, orice se poate realiza. Asa ca am terminat si noi, insfarsit, cursul de scuba. Am facut si cea mai lunga scufundare de pana acum – 1.5 ore. Sambata seara am verificat cum se simt turistii pe litoralul romanesc si am iesit pe terasa la Casino. Turistii din Mamaia trebuie sa fie niste oameni foarte tristi – terase kitch-oase, aglomeratie multa, oameni ciudati. Mi-e nu mi-a placut deloc asa ca am ales sa verificam terasele pe care le stiam ok de prin Constanta. Noua terasa La Fattoria poate fi o alegere foarte buna pentru o seara placuta.

Duminica – back-to-Bucharest si o serie de filme. The Proposal este genul de film la care baietii ajung intamplator sau fortati. Eu aleg sa zic ca am fost intamplator :) . Glumesc. E dragut, incepe funny dar cam siropel pe la final. Subtire de week-end. The Boondock Saints pe de alta parte e super film. Un umor englezesc excelent. L-am pus in minte in aceeasi categorie cu Snatch. Si cum au trecut 10 ani de cand a fost facut inteleg ca anul asta vor lansa al The Boondock Saints 2. Il astept cu nerabdare.