Archive for January, 2010

Bucuresti – Zalau

Tuesday, January 26th, 2010

Asta e cam tot ce am facut ieri. Pentru ca in Romania, daca vrei sa faci ceva mai mult de 500 de kilometrii, atat iti ia – 1 zi.

Dupa ce m-am dotat cu rovigneta noua, cafea, suc si chestii de rontait, mi-am instalat toate device-urile necesare in masina si m-am pus voiniceste la drum.

Pe A1 am vazut o coloana de Dacia Duster care erau in teste. Urat rau fata de concept. Dar de fapt nu cred ca este o masina chiar urata. Doar ca mi-au creat mie asteptari prea mari cu conceptul ala futurist. Dar totusi, de ce sa iti iei un Sandero ceva mai mare cu motorizari de Megane? Ca sa zici ca ai jeep?

Pe Dealul Negru am vazut gropi. Multe multe gropi. Si unde nu erau gropi erau mici cratere. Un peisaj cu adevarat selenar.

Pe A3 am vazut … A3!!! Pai da!!! Exista! Cand putini dintre noi mai credeau ca vor mai vedea autostrazi in Romania, eu am nimerit din greseala pe A3. Nici mie nu imi venea sa cred ca sunt pe autostrada. Mai ales cu GPSul care inebunise crezand ca am luat-o pe camp. Autostrada incepe la km 11 si se termina brusc la 54 parca. Cred ca au mers pe ideea ca toate lucrurile frumoase tin putin. Va rog eu, sa le explice cineva ca autostrazile sunt cu atat mai frumoase cu cat sunt mai lungi. Si sa ii mai rugati sa le termine inainte de a se inventa teleportarea ca atunci nu o sa mai avem nevoie de autostrazi. Please! Pretty please! With sugar on top!

Si ca sa nu ziceti ca am visat:

a3-perspectiva.JPG

a3-sign.JPG

In sfarsit poate sa inceapa anul!

Thursday, January 21st, 2010

Ops! A inceput deja?! Pai eu abia acum  mi-am terminat lista de obiective pentru anul asta!

Eee… nu e dracul chiar atat de negru. Am intarziat un pic dar este o lista foarte detaliata, cu obiective SMART pe multe arii, atat profesionale cat si personale si pe masura ce am creat-o am stabilit si planuri de actiuni si chiar am apucat sa si fac unele dintre actiuni. Deci nu va mai bucurati ca de fapt nu sunt deloc in urma cu ce am de facut anul asta 😉

Din punctul meu de vedere, se anunta un an greu dar frumos. De la computerul vostru cum se vede?

Eddie Izzard

Thursday, January 14th, 2010

Daca aveti 5 minute la dispozitie si chef de umor british, mai jos gasiti o mostra de Eddie Izzard. Omul este foarte, foarte tare.

Cine ne va scapa de criza

Tuesday, January 12th, 2010

Pai, in primul rand, nu cred ca si-a propus nimeni sa faca asta. Cel putin, se pare ca nimeni din noul guvern, masurile anticriza lipsind cu desavarsire din noul proiect de buget. Lucru care nu ma mira avand in vedere ca ministrul de finante nu a stiut sa se apare nici pe el de criza. Zic asta pentru ca am vazut in declaratia de avere ca Dl Vladescu este proprietarul unor apartamente achizitionate la finalul anului 2008. Adica atunci cand preturile erau foarte mari si semnalele de criza erau cat casa (sau cat apartamentul achizitionat). Daca el nu stia ce urmeaza pe o piata cum e cea imobiara la ce viziune macroeconomica ar trebui sa ma astept din partea lui?

Mai ca imi vine sa sper ca nu le-a cumparat ci ca le-a primit spaga. 😀

Bye bye Twenties

Saturday, January 9th, 2010

AuAuAu! Panica in tunel! Mai am mai putin de 1 luna din Twenties.

Sa fac oare bilanturi? Sa ma gandesc la ce as fi putut sa fac si nu am facut? Sa ma gandesc la ce am reusit sa fac? Sa fac planuri pentru urmatoare decada? Ce se va schimba? Se va schimba ceva sau e doar o cifra? Exista viata si dupa 30 de ani, nu? 😀

Toate sunt retorice.

Concreta este urmatoarea:

Ce ar mai trebui sa fac in putinele zile in care mai am doar 2x de a ani? :)

Sa incepi ziua altfel

Thursday, January 7th, 2010

De obicei imi incep ziua brusc, aproape alergand prin casa. Imi dau seama ca in dus, in fata oglinzii sau in fata aragazului, mintea mea este la ce am de facut in ziua respective si le tot intoarce, prioritizeaza, planifica sau doar se bucura sau isi face griji despre anumite task-uri. Si in scurt timp, cu to-do-ul gata, ma reped in masina. Timp de 30 de minute ma las claxonat de toti nervosii din Bucuresti si ajung la birou unde incep sa prestez ceea ce am pe listutza din cap. 

Cam asa arata cele mai multe dimineti

Exista din cand in cand si dimineti altfel. Atunci cand reusesc sa ma trezesc suficient de devreme sa ajung la sala inainte de birou. Sau cele cand mai reusesc sa conving si pe altii sa se trezeasca suficient de devreme sa bem o cafea 1 ora inainte de birou. Vai… ce bine imi merge in zilele respective. Si la sala si la cafea ajung cu lista de to-do deja facuta dar acolo reusesc sa o las la o parte pentru 1 ora. Si uite asa, cu minte limpede, mult mai relaxat si cu un zambet pe fata imi incep o zi care de fiecare data s-a dovedit mai buna decat restul. Ar trebui sa incercati

Voi ce cafenele stiti care sa se deschida la 8 sau mai devreme?