Siguranta si Incredere!

Asta este sloganul Politie Romane. Lasand la o parte faptul ca probabil ei nici nu stiu ce scrie pe masinile in care circula, vreau sa va descriu o imagine (ca tot am aflat de curand ca in capul meu folosesc mai mult imagini decat alte moduri de reprezentare).

Bulevardul Mihai Bravu. Undeva intre intersectiile Iancului si Vatra Luminoasa. Pe partea stanga in sensul dat de ordinea de mai sus a intersectiilor Рmagazine, blocuri, o biserica. Si Sectia de Politie nr. 8. Trotuar, zapada, oameni care se chinuiau sa dezapezeasca ca sa creeze macar un culoar de trecere pentru pietoni daca nu sa curete tot trotuarul asa cum spun reprezentatii Primariei ca ar trebui facut. Unii cred ca o faceau de teama amenzilor pe care le risca sau doar din respect pentru cei care le trec prin fata. Mai putin in dreptul Sectiei de Politie, unde gheta si zapada aratau ca si cum nu au fost atinse de o mana de gospodar de cand a inceput ninsoarea in Bucuresti. Era doar batatorita de pasii celor ca batranica pe care am observat-o cum se chinuia sa inainteze cu pasi marunti prin cioturile de gheata sau doamna cu un carucior de copil care se oprise sa studieze daca poate merge mai departe sau nu.

Siguranta si Incredere…. hmmm! Macar daca s-ar supune prevederilor legale care reglementeaza curatarea zapezii din fata institutiei!

Tags: , , ,

Leave a Reply