Bierhaus – Arad

Cu postul asta inaugurez o noua categorie de posturi pe acest blog pe care incerc sa o explic un pic. De cand am inceput sa merg asa mult prin tara (adica de aproximativ 3 ani) am tot vazut locuri care m-au impresionat. Placut, ca de alea merita sa povestim. Parte dintre ele este reprezentata de localuri in care lumea consuma lucruri in forme atat solide dar si lichide in cele mai variate modalitati de prezentare :). Categoria “Pe unde am mai consumat”, in care acest post va fi primul, va cuprinde o descriere a celor mai interesante locuri din tara prin care mi-am potolit foamea, setea sau nevoia de socializare.

Incepem: Bierhaus din Arad. Un local impartit in doua sectoare, unul cu mese inalte si unul cu mese standard. In zona cu mese joase apare si piesa de rezistenta – o masa ovala de aproximativ 10 persoane in mijlocul careia troneaza dozatorul propriu si personal de bere al mesei. WOW! De cate ori nu v-ati dorit sa va puteti turna ori cate ori este necesar (adica halba e goala) si nu trebuie sa stati stresati ca tipul amabil care a adus ultima bere nu va fi pe faza sa va ajute cu un “refill” rapid si eficient??? Ei bine, acest cosmar dispare daca veti lua loc la masa minune.

In rest, un local decent. Muzica nu prea se potriveste cu specificul localului, uneori niste copii rai se joaca cu volumul si devine suparator, nu tot ce e trecut in meniu se poate comanda iar preturile sunt medii spre mari pentru orasele de provincie (3 persoane a 2 beri si un fel de mancare cu garnitura – 138 RON). Se scot insa cu masa minune si lista lunga de tipuri de bere care este disponibila.

Traiasca berea!

Tags: , ,

2 Responses to “Bierhaus – Arad”

  1. Andra says:

    asteptam cu interes postul de maine 😉

  2. cvasile says:

    e… iaca ca a venit. cred ca ai cobit ca nu a fost chiar asa cum speram. 😛

Leave a Reply