Nostalgie – Arad

Ce inseamna sa ai asteptari mari… E usor sa fii dezamagit!

Am ajuns in “Nostagie – Pub and Lounge” din Arad stiind ca este un local care a fost creat pentru pasionatii de whisky. Si plecand de la informatia asta, combinand-o cu pasiunea mea pentru whisky, am inceput sa fac scenarii despre cum o sa fie si cum o sa ne simtim. Locatia arata excelent – un semineu mare aprins intr-un colt, o lumina discreta si calda si in general iluminat indirect pe niste detalii de arhitectura foarte interesante, fotolii comode, un bar generos cu oglinzi mari in spate cadrate de draperii, mult lemn, inclusiv barne aparente pe tavan si un model discret si elegant pe pereti fac ca locatia sa arate foarte bine. Dar diavolul sta in detalii. Iar la detalii oamenii nu mai dau atentie. Ca doar sunt detalii, nu?

Hai sa ma pornesc cu alea rele. Meniul in general, dar mai ales sectiunea de whisky, jenant de saracacios. Muzica departe de ce ar fi trebuit. Barmanul parea din alt peisaj si spargea baloane cu zgomot. Ospatarita plictisita. Preturile maricele.

Locatia, intr-adevar merge cu un whisky sau coniac bun si un trabuc. Nu stiu de ce s-au indepartat de la ideea initiala dar rau au facut. Si ca sa termin cu ceva de bine, mi-a mai placut brosurica pe care o aveau pe masa si pe care puteai sa o iei acasa cu petrecerile pe care le organizeaza in ianuarie si februarie. Cred ca puteai sa o iei acasa. Eu nici nu am incercat pentru ca sigur nu mai ajung in Arad in cele 2 luni la care se refereau.

Pana la urma, datorita conversatiei bune, a fost o seara foarte placuta dar tare mi-ar fi placut si un Talisker si un Romeo y Julieta No. 1. Asa ca un rasfat inainte de Revelion. :)

Tags: , , ,

Leave a Reply