Sa incepi ziua altfel

De obicei imi incep ziua brusc, aproape alergand prin casa. Imi dau seama ca in dus, in fata oglinzii sau in fata aragazului, mintea mea este la ce am de facut in ziua respective si le tot intoarce, prioritizeaza, planifica sau doar se bucura sau isi face griji despre anumite task-uri. Si in scurt timp, cu to-do-ul gata, ma reped in masina. Timp de 30 de minute ma las claxonat de toti nervosii din Bucuresti si ajung la birou unde incep sa prestez ceea ce am pe listutza din cap. 

Cam asa arata cele mai multe dimineti

Exista din cand in cand si dimineti altfel. Atunci cand reusesc sa ma trezesc suficient de devreme sa ajung la sala inainte de birou. Sau cele cand mai reusesc sa conving si pe altii sa se trezeasca suficient de devreme sa bem o cafea 1 ora inainte de birou. Vai… ce bine imi merge in zilele respective. Si la sala si la cafea ajung cu lista de to-do deja facuta dar acolo reusesc sa o las la o parte pentru 1 ora. Si uite asa, cu minte limpede, mult mai relaxat si cu un zambet pe fata imi incep o zi care de fiecare data s-a dovedit mai buna decat restul. Ar trebui sa incercati

Voi ce cafenele stiti care sa se deschida la 8 sau mai devreme?

3 Responses to “Sa incepi ziua altfel”

 1. eu says:

  Dimineata asta de care a fost?

 2. un curios says:

  Eh daca stiam.. vorba lui “eu” te scoteam pe 8 Ian la o cafea sa ai si un zambet pe buze…. sa vezi de ce altii pot si cu zambetu pe buze.

 3. cvasile says:

  pt cei doi isteti de mai sus – nu raspund la provocari!!! 😀

  oricum am ajuns la concluzia ca nu mai beau Cola niciodata. se pare ca imi face rau. 😉

Leave a Reply