Bucuresti – Zalau

Asta e cam tot ce am facut ieri. Pentru ca in Romania, daca vrei sa faci ceva mai mult de 500 de kilometrii, atat iti ia – 1 zi.

Dupa ce m-am dotat cu rovigneta noua, cafea, suc si chestii de rontait, mi-am instalat toate device-urile necesare in masina si m-am pus voiniceste la drum.

Pe A1 am vazut o coloana de Dacia Duster care erau in teste. Urat rau fata de concept. Dar de fapt nu cred ca este o masina chiar urata. Doar ca mi-au creat mie asteptari prea mari cu conceptul ala futurist. Dar totusi, de ce sa iti iei un Sandero ceva mai mare cu motorizari de Megane? Ca sa zici ca ai jeep?

Pe Dealul Negru am vazut gropi. Multe multe gropi. Si unde nu erau gropi erau mici cratere. Un peisaj cu adevarat selenar.

Pe A3 am vazut … A3!!! Pai da!!! Exista! Cand putini dintre noi mai credeau ca vor mai vedea autostrazi in Romania, eu am nimerit din greseala pe A3. Nici mie nu imi venea sa cred ca sunt pe autostrada. Mai ales cu GPSul care inebunise crezand ca am luat-o pe camp.¬†Autostrada incepe la km 11 si se termina brusc la 54 parca. Cred ca au mers pe ideea ca toate lucrurile frumoase tin putin. Va rog eu, sa le explice cineva ca autostrazile sunt cu atat mai frumoase cu cat sunt mai lungi. Si sa ii mai rugati sa le termine inainte de a se inventa teleportarea ca atunci nu o sa mai avem nevoie de autostrazi. Please! Pretty please! With sugar on top!

Si ca sa nu ziceti ca am visat:

a3-perspectiva.JPG

a3-sign.JPG

Leave a Reply