Baba din mine

Am ajuns intr-un club. Intr-o joi. Cand era seara studenteasca. Si brusc s-a trezit baba din mine!

Va explic imediat. Vazand eu copilasii aia de acolo mi-au venit tot felul de reactii de genul:

– “Mai baiete, da-te la o parte sa imi iau si eu un whisky! Nu vezi ca am de 2 ori varsta ta?!”

– “Pune ceva pe tine mai fata! Mama ta stie cum ai iesit tu din casa?!?!”

– “Ce e kkt-ul ala in urechea ta? Tu nu vezi ca nu mai arati a barbat?!?!”

In mare parte glumesc! M-am amuzat de diferentele intre generatii, mi-am adus aminte de baba de pe scara de cand eram eu mai tanar, dar si de faptul ca mi-am propus de mic sa fiu tolerant cu ceilalti si cu modul lor de a se exprima (aka imbraca, coafa, purta, etc.). Oricum am avut nevoie de o perioada de adaptare mai lunga decat m-as fi asteptat de la mine.

Dar, ca si concluzie, sunt convins ca noi ne-am distrat mai tare decat ceilalti din jurul nostru. Ca asa am invatat noi pe vremea noastra. 😀

3 Responses to “Baba din mine”

 1. eu says:

  LMA; LMA; LMA!!!

 2. criticu' says:

  Draga Catalinule sunt un bloger ca si tine si vreau sa remarc ca desi continutul paginilor tale este relativ ok… atat aspectul general al blogului (layout-ul/ tema) cat si lipsa de poze, link-uri, filme… fac acest blog sa fie unul anost si pe alocuri fad.

  Recomandarea mea este fie sa renunti la acest gen de activitate, fie sa aduci blogul in anul 2010 pentru ca baba sau nu ceva-ceva adevar se simte.

  Un ultim aspect… am vazut ca ai un link care duce la un profil deschis pe un site gen hi5, neogen… renunta la abordarea asta… nu asa iti gasesti nevasta. In final fa ceva… o schimbare… Revin pe blog in 17 zile. Mai vorbim!

 3. alt eu says:

  m-ai convins ca esti baba cu replica ca noi ne distram mai bine… SAD !!!

Leave a Reply