About me

Despre moi… trebuie sa ma gandesc un pic ce va pot spune si ce nu… :)

De fapt va pot spune orice cu conditia sa stiu unde stati ca sa va pot impusca ulterior daca este nevoie.

Revenind:

80 – fac ochi (mici si prietenosi) pe malul Marii Negre, in Constanta.

94 – incepe liceul – Mircea cel Batran dar la care renunt dupa un an pentru a ma muta la Ovidius unde se puteau da ceva diferente pentru a trece intr-o clasa de mate-info

96 – de pe aici incep sa fiu om al muncii – diverse proiecte pe la firme de training IT sau mici dezvoltatori de sw.

98 – facultatea de mate-info (dupa nume dar in fapt mai mult mate) la Univ. Ovidius din Constanta.

02 – se termina cu job-urile mici, cu patronii romani si firmele facute si conduse pe genuchi – devin corporatist. Mi-am inceput cariera in vanzari la o firma cu ambitii mari dar care a uitat de ele sau le-a pierdut pe undeva in timp – ZAPP.

03 – ma mut in Bucuresti. Un pas mic pentru omenire dar un pas mare pentru mine. Mai ales ca vine la 3 saptamani dupa nunta. Nunta cu fata care imi luase mintile cu ceva ani in urma. Imi iau inima in dinti, imi las cuibul cel comod din Constanta, imi las sotia si plec pe jumatate din banii pe care ii castigam dar La Sediul Central. Acolo unde se stabilesc strategiile, unde poti face diferenta si unde simti ca schimbi lucruri. Si am schimbat. In principal m-am schimbat pe mine. In bine. Am invatat intr-un an cat altii in zece (facultati). Cel mai mult m-a ajutat ca am cunoscut un om care a avut increderea necesara, disponibilitatea sa ma invete dar si experienta din care sa imi impartaseasca cate ceva. O sa mai cititi de el daca mai veniti pe aici.

04 – in primul rand imi schimb seful. La alegerea lui. Adica pleaca. Imi dau seama ca este vremea schimbarii. Schimb industria – din telecom in banking (Bancpost). Coordonare de proiecte. Ce ajunsesem sa fac si in Zapp.

05 – schimb 2 joburi in acceasi companie. Realizez ca de fapt nu conteaza ce iti place sa faci ci ca daca faci ceva suficient de bine esti o resursa care poate fi alocata acolo unde este mai mare nevoie. Nu chiar corect pentru tine ca om dar asa e viata. Ajung sa fiu manager de departament. WOW. WOW-ul vine de la noptile nedormite in care te gandesti cum faci sa te descurci cu 80 de oameni in suborbine. Important este sa iti pese cum o faci si sa incerci sa o faci cat se poate de bine. Eu am depus multe eforturi dar si rezultatele au fost satisfacatoare.

06 – incep MBA-ul. O experienta de viata. O sa va povestesc si despre asta. Din nou schimb seful. Si asta pleaca. :( Cred ca va fi cosmarul vietii mele sa ajung sa lucrez cu cineva care nu a ales sa lucreze cu mine. Ma fac NAS. Sau “parinte spiritual” cum zice cel mai bun prieten al meu care mi-a devenit fin. Las’ca vede el.

07 – schimb compania. De data asta o banca de renume international. Alta mancare de peste. Totul este altfel (adica mai bine). Poate o sa vorbim si despre diferente sau care sunt cele care de fapt conteaza

08 – se termina MBA-ul. O experienta frumoasa, provocatoare, grea dar si plina de satisfactii. Incep blogul. Pe langa blog am mai avut inca multe proiecte pe care le-am inceput dar din pacate am fost nevoit sa le abandonez. Cel putin pentru moment. Ca asa e in tenis si in viata. Lucrurile se pot schimba brusc si radical.

09 – Se termina din nou MBA-ul :) . A doua specializare – Marketing. Cred insa ca va fi cel mai provocator an de pana acum pentru ca presupune o schimbare majora in “lifestyle”, ca sa ma exprim “trendy”. Motivele nu sunt de povestit pe blog.   

Leave a Reply